Vi har i flere år vært forhandlere av den danske merkevaren Cane-Line og den norske merkevaren Sundays Design. Som noen har lagt merke til er disse møblene litt dyrere enn standard hagemøbler, men de er helt klart verdt det og varer i all evighet.

SUNDAYS DESIGN

Med røtter fra båtpute-produksjon som strekker seg 40 år tilbake i tid, og med mer enn 25 års erfaring i hagemøbelbransjen bruker de all sin tekniske innsikt og resurser til å designe og produsere det de mener er blant de beste hagemøblene i verden.

Kravene de setter til seg selv og produktene sine er skyhøye og de setter kun sin lit til de beste materialene som er på markedet.

I deres hagemøbler bruker de vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Putene blir sydd og montert i Kristiansand, noe de er svært stolte av.

Sundays rammeverk er laget av aluminium og er lakkert med Jotun pulverlakk. Alt arbeid med aluminium er idag utført på Jæren, nærmere bestemt Vigrestad.

Sundays design kan stå ute hele året og blir brukt på mange hoteller rundt i Norge.

CANE-LINE

Cane-line er et dansk designfirma med 30 års erfaring innen design og produksjon av funksjonelle og komfortable møbler. Å leve.

Komfortabelt er selve essensen av Cane-line. Over hele verden er deres oppdrag det samme – å gjøre livet komfortabelt så du kan slappe av. De fokuserer kontinuerlig på kvalitet, nyskapende teknologi og komfort i både produkter og for liv. Alt dette for å sikre at deres møbler er laget med størst omsorg for miljøet og trivsel for mennesker.

Store deler av Cane-Line sin kolleksjon kan stå ute hele året og en del av elementene deres passer like godt inne som ute.