Vi er en unik møbel & Interiørbutikk utenfor alle kjeder.
Butikken startet i Oslo november 2003 (Møllergata 4) hvor den ble utvidet fra 200 til over 2.300 kvm i løpet av de 2 første årene.
I 2010 ble gården solgt, så vi la ned butikken og fortsatte med et showroom i vårt lager på Lørenskog.

Sommeren 2012 åpnet vi ny butikk på Jessheim.
Etter 6 år på Industrifeltet har vi flyttet til Rådhusvegen 4. (like ved Jessheim storsenter)

Vi selger også via nettbutikken vår, dinemobler.no, og sender til hele landet.
Hvis du ønsker å kjøpe noe du ikke finner i nettbutikken vår, så send oss en mail på ordre@dinemobler.no.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram, her legger vi ut nyheter, konkurranser, opplysninger m.m.
Velkommen til oss i butikken på Jessheim eller i nettbutikken!

Vårt konsept er enkelt:
Tilby kvalitetsprodukter til rikige priser.
Dette gjøres ved å kjøpe direkte fra fabrikker, uten grossister eller agenter som mellomledd.

 

 

Dine Møbler har gode, kjente merkevarer i butikken og nettbutikken.

Noen Brands vi fører:

CANE LINE

Cane-line er et dansk designfirma med 30 års erfaring innen design og produksjon av funksjonelle og komfortable møbler. Å leve.  komfortabelt er selve essensen av Cane-line. Over hele verden er deres oppdrag det samme – å gjøre livet komfortabelt så du kan slappe av. De fokuserer kontinuerlig på kvalitet, nyskapende teknologi og komfort i både produkter og liv for. Alt dette for å sikre at deres møbler er laget med størst omsorg for miljøet og trivsel for mennesker.

SUNDAYS

Deres røtter fra båtpute-produksjon strekker seg 40 år tilbake i tid, og med mer enn 25 års erfaring i hagemøbelbransjen bruker de all sin tekniske innsikt og resurser til å designe og produsere det de mener er blant de beste hagemøblene i verden. Kravene de setter til seg selv og produktene deres er skyhøye og de setter kun lit til de beste materialene som er på markedet.

I hagemøbler bruker de vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Putene blir sydd og montert i Kristiansand, noe de er svært stolte av.

Deres rammeverk er laget av aluminium og er lakkert med Jotun pulverlakk. Alt arbeid med aluminium er idag utført på Jæren, nærmere bestemt Vigrestad.

De lager helnorske møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

KARE DESIGN

KARE-merket symboliserer innredningsideer som er unike, uforenlige og autentiske – aldri kjedelige og alltid fulle av fantasi og inspirasjon. Helt siden 1981 har selskapet overrasket sine fans og forhandlere over hele verden med et uforlignelig og uutslettbart utvalg av nye møbler, belysning og møbler, som alle uttrykker en intens lidenskap for design. Med egne butikker i Tyskland og Østerrike, 200 merkevarepartnere over hele verden og 2000 handelskunder inspirerer KARE de med en entusiasme for individuell innredning. 

LINIE DESIGN

Veving verden sammen!
Linie Design er et dansk designfirma grunnlagt i 1980. Som den største utvikleren og grossisten av håndlagde tepper i Nordeuropa er elegante farger og gode materialer en del av hverdagen.
Tradisjon er et søkeord, både når det gjelder nordisk design og unikt håndverk. Alle våre tepper er designet av anerkjente skandinaviske designere og håndlaget av indiske mesterhandlere, som har perfeksjonert sine ferdigheter gjennom generasjoner.
Et moderne, nordisk utseende er vevet inn i alle deres design, selv om de må omforme, omdefinere, gjenoppfinne og rekombinere i søket etter overraskende uttrykk og overflater. Resultatet er tydelig: Deres tepper er bestselgere i mer enn 60 land! 

INNOVATION LIVING

Dansk leverandør av sovesofaer som både ser bra ut, er utmerket kvalitet og innehar god sittekomfort og god sovekomfort.

THECA

Dansk leverandør av sofaer i dansk design. Du kan velge mellom flere moduler, varianter, rundt 160 stoffer og farger samt forskjellige ben.

opp