Trenger du hjelp med møblering og innredning?

Grethe, vår interiørarkitekt, har hatt en lidenskap for interiørdesign siden barndommen. Allerede som 12-åring bestemte hun seg for at hun ville jobbe med å skape vakre og funksjonelle interiører. Gnisten ble tent etter et besøk på Oslo Varemesse i 1968, og siden den gang har Grethe viet sitt liv til å skape unike og personlige interiørdesign som reflekterer hver enkelt kundes stil og behov.

Grethe har jobbet som interiørarkitekt, interiørdesigner og kjøkkenarkitekt i over 36 år, og har vært en del av Dine Møbler-teamet i over 6 år. Hun påstår at dette er den mest unike butikken hun noen gang har vært i og hun har vært i mange. Det er nesten ikke grenser for hva hun kan skaffe kundene gjennom Dine Møbler, noe kundene setter stor pris på.

Møte med kundene er det viktigste delen av jobben. Mange har en formening om hva de liker, men trenger litt veiledning for å komme frem til riktig løsning. Grethe tar seg tid til å bli kjent med hver enkelt kunde og skape et interiør som gjenspeiler deres personlighet og stil. Med et bredt utvalg av materialer, farger og teksturer inviterer Dine Møbler deg til å uttrykke deg med møbler og interiør som er like unike som deg.

Når du jobber med Grethe, vil du spare tid og penger. Grethe er en sparringspartner som kommer med nye øyne og forslag basert på dine behov og estetikk. Hun er også spesialist på å se helheten i design og har øye for både estetikk, planløsning, samhandling med omgivelsene og funksjonalitet. Med Grethe på laget vil du unngå å velge feil farger eller møbler som er for store for rommet.

Book tid hos vår interiørarkitekt Grethe på telefon 67904700. Du trenger bare ta med bilder og gjerne en plantegning av rommet med mål.

Sammen finner vi den beste løsningen for deg! 🙂

 

opp